Manchester City lever op til fans forventninger om at vinde Premier League igen

Manchester City kom bagfra for at vinde kampen med en føring på to mål fra Aston Villa, med alle fans i tårer. Manchester City scorede tre mål på fem minutter, og de omskrev fuldstændig holdets skæbne. Ser vi tilbage for 10 år siden, besejrede Manchester City også deres modstandere med 3-2 i slutrunden for at vinde Premier League-mesterskabet. Alle skal beundre arven fra dette store og magtfulde team. Børnene iført Manchester City trøje jublede af glæde, og de var stadig bekymrede i første halvdel af holdets mesterskabsdrøm.

Pep Guardiolas uro fik endelig en ende, da Aston Villa scorede det første mål i det 37. minut og det andet i det 69. minut. Det var en uforglemmelig kamp for Pep Guardiola, som ændrede mening utallige gange i løbet af kampen. Manchester City skal vinde denne kamp, ​​og selv uafgjort vil koste holdet en chance for titlen.

Sidst Manchester City overvejede situationen efter İlkay Gündoğans kontrakt udløb, scorede han to afgørende mål for holdet i denne kamp. İlkay Gündoğan, 31, håber at fortsætte med at bære billige fodboldtrøjer nr. 8, efter at have forelsket sig i holdets atmosfære i fem år. İlkay Gündoğan er den første spiller, Pep Guardiola har skrevet under på siden sin ankomst til Manchester City, og fansene håber stadig, at holdet kan beholde ham. I de seneste år har for mange fremragende spillere i Manchester City forladt, og ingen af ​​de tidligere anførere er gået på pension her. Alle håber, at İlkay Gündoğan kan udføre mirakler.